Riool inspecteren Balk

Heb je problemen met je riool, maar is het laat in de avond of weekend? Geen zorgen. Onze rioolspecialist werkt met een 24-uursservice. Zo is je riool inspecteren vlug gedaan en werkt je riool binnen no-time weer als voorheen. Onze rioolservice is gevestigd in Balk, waardoor wij in Balk, Lemmer, Stavoren, Hindeloopen en omgeving snel ter plaatse zijn voor een rioolinspectie. Wij werken snel, vakkundig en gebruiken enkel professioneel materiaal. Neem nu contact met ons op!

Afvoer inspecteren

Merk je steeds vaker op dat er stankoverlast vrijkomt bij je afvoer? De kans is groot dat je riool ergens defect is. Onze loodgieter komt graag bij jou langs om een riool inspectie uit te voeren. Een riool inspectie is noodzakelijk om het probleem vast te stellen. Een methode om het riooldefect te ontdekken is rookdetectie. Onze loodgieter zet deze methode is als vermoed wordt dat er een lekkage in het riool aanwezig is. Er wordt rook in het riool geblazen en met deze methode wordt snel zichtbaar waar het lek zich bevindt. Hier komt dan rook naar buiten.

Toilet inspecteren

Rioolinspectie laten uitvoeren in het toilet? Bij ons kan het! Als je contact opneemt met onze rioolservice en vervolgens een afspraak maakt, dan komen we als de wiedeweerga je kant op. Met elk rioolprobleem kan je bij onze rioolservice aankloppen. Hoe wij achter de rioolproblemen komen? We maken gebruik van een camera inspectie. Zo zien we tijdens de rioolinspectie goed waar de problemen in het riool vandaan komen.