Zo werkt het

Met behulp van ons netwerk van professionele rioolspecialisten ben je snel van je rioolproblemen af. Wij zijn niet voor niets afvoerspecialisten.com!

1. Vind een specialist

Wanneer je problemen hebt met je riolering of afvoer vind je bij ons gemakkelijk een specialist bij jou in de buurt. Het enige dat we van je nodig hebben is je woonplaats en telefoonnummer, wij brengen je direct in contact met onze afvoerspecialist.

2. Afspraak maken

Wij werken samen met meer dan 40 specialisten. Één telefoontje en een afspraak is gemaakt, vaak binnen 24 uur. Je maakt direct contact met onze specialisten, zonder tussenkomt van derden. Ook betaal je bij ons géén voorrijkosten, dat scheelt!

3. Geholpen op locatie

Eenmaal op locatie, voert de lokale rioolspecialist de klus voor je uit. Last van een verstopt riool, heb je rioolstank in huis of wil je je riool laten reinigen? Géén probleem is ons teveel! Onze rioolspecialisten gaan direct voor jou aan de slag en gaan pas weg zodra het probleem is opgelost. Zo ben je snel van je probleem af.

4. Geen zorgen!

Wij zijn ervoor om je rioolprobleem op te lossen, zo kun je weer gerust verder gaan waar je mee bezig was. Heb je na het oplossen van het probleem nog vragen, aarzel dan niet. Onze specialisten staan je graag te woord, ook voor advies!