Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als er iets kapot gaat bij mij thuis?

Dat is natuurlijk nooit leuk! Al onze rioolspecialisten zijn verplicht een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Op het moment dat er schade ontstaat, zorgen we voor snelle afhandeling tussen jou en de rioolspecialist.

Als ik bel, wanneer komen jullie dan langs?

Wij proberen zo snel mogelijk een afspraak te plannen. Vaak kunnen we al binnen 24 uur bij jou zijn. Zelfs in de avonduren zijn wij gewoon bereikbaar en kunnen we een afspraak voor plannen bij jou thuis!

Welke keurmerken hanteren jullie?

Afvoerspecialisten.com werkt enkel samen met allround rioolspecialisten. Dat wil zeggen dat de rioolspecialist zowel riool verstoppingen, riool inspecties, riool reparaties als rioolreinigingen kan uitvoeren. Wij vragen daarvoor onze rioolspecialisten om behaalde diploma’s en certificaten.

Wat is het werkgebied van jullie rioolspecialisten?

Onze rioolspecialisten dekken niet alleen de plaats af waar hij zich bevindt. Op de specifieke pagina van de rioolspecialist staat in welke omliggende plaatsen de rioolspecialist nog meer komt. Mocht je toch twijfelen? Bel dan voor de zekerheid met de rioolspecialist.

Wat kost een rioolspecialist?

Wat het laten langskomen van een rioolspecialist kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Hoe lang is de rioolspecialist bezig?
  • Wat is de moeilijkheidsgraad van het probleem?
  • Moet de rioolspecialist onderdelen vervangen om het probleem op te lossen?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met jouw lokale rioolspecialist om een exacte prijsafspraak te maken.