Riool inspecteren Barendrecht

Je riool laten inspecteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu, een inspectie duurt namelijk nog maar enkele minuten. Door onze nieuwe, professionele apparatuur lokaliseren we binnen zeer korte tijd alle mogelijke problemen in je riool. Hierdoor wordt het verhelpen van de problemen een stuk makkelijker. In Barendrecht, Ridderkerk, Ouderkerk aan de IJssel, Krimpen aan de Lek en omgeving zijn we snel ter plaatse en door onze 24-uursservice in Barendrecht word je dag en nacht geholpen.

Afvoer inspecteren

Als jij je riool wilt laten inspecteren, kan dit op een zeer eenvoudige en goedkope manier. Onze rioolspecialist hoeft geen radicale ingrepen in je riool te doen, maar bekijkt door middel van een visuele inspectie waarom je afvoer verstopt zit. Ook als je stankoverlast hebt in huis, is het verstandig om je riool even te laten inspecteren. Bel onze rioolspecialist wanneer jou dat uitkomt en wij komen bij jou langs.

Wc inspecteren

Heb jij het idee dat er iets mis is met jouw wc? Dan is het van belang dat er zo snel mogelijk een professional naar kijkt. Onze loodgieter staat graag voor je klaar. Door het riool te inspecteren, sporen wij mogelijke problemen op. Zo zorgen wij ervoor dat er een uitvoerige riool inspectie wordt gedaan. Door middel van een visuele inspectie bekijken wij jouw riool. Zo wordt er duidelijk of er sprake is van een rioolprobleem en waar deze zich voordoet. Hierna lost onze loodgieter het rioolprobleem op.