Riool inspecteren Coevorden

Denk je dat je kampt met een rioolprobleem, maar wil je dat laten controleren? Bel onze rioolspecialist om jouw riool te inspecteren in Coevorden, Dalen, Schoonebeek of Gramsbergen. Zit je in het weekend opgescheept met problemen in Coevorden? Geen probleem voor ons, want wij zijn 24/7 bereikbaar om je riool te inspecteren. Ook als je ’s avonds last hebt van een defecte riolering. Bij ons word je dan ook direct geholpen, zodat je problemen zich niet verder uitbreiden.

Toilet inspecteren

Camera inspectie is een van de methoden die wordt toegepast voor het inspecteren van het riool. Hierbij wordt een speciale rioolcamera via een doorgang in het rioleringsstelsel gebracht, bijvoorbeeld via jouw toilet. Zo is het mogelijk om jouw gehele rioleringsstelsel vanbinnen te bekijken. De camera is klein en flexibel waardoor deze makkelijk te begeleiden is door de kronkelige vorm van de rioleringsbuizen. Naast een camera inspectie is het voor ons ook mogelijk om het riool te inspecteren door middel van rookdetectie en visuele inspectie.

Riool inspecteren

Wil jij de buitenkant van je riool laten controleren door middel van een visuele inspectie? Bel dan onze rioolspecialist om deze rioolinspectie bij jou uit te voeren. Bij een visuele inspectie wordt geen gebruik gemaakt van camera’s, maar worden de leidingen met het blote oog van de buitenkant gecontroleerd door onze rioolspecialist. Zo kan worden gekeken of de staat van leidingen nog goed is of dat er iets mis is en ze aan vervanging toe zijn.