Riool inspecteren Heerlen

Ben je toe aan een rioolinspectie en woon je in Heerlen, Nuth, Landgraaf of Brunssum? Wij kunnen dit binnen 24 uur voor je waarmaken. Onze rioolspecialist uit Heerlen is altijd bereikbaar om je te helpen met het inspecteren van je riool. Wij lokaliseren de oorzaak van je rioolprobleem en nemen maatregelen om een rioolprobleem in de toekomst te voorkomen. Met behulp van camera inspectie en rookdetectie sporen we je probleem op en lossen het op!

Gootsteen inspecteren

Wanneer je stankoverlast in de keuken hebt, komt deze geur vaak uit de gootsteen. De stankoverlast wordt meestal veroorzaakt door een rioolprobleem, bijvoorbeeld een verstopping. Onze loodgieter maakt gebruik van rookdetectie om je riool extra grondig te inspecteren. Hierdoor vinden we vaak snel het probleem. Vervolgens lost onze loodgieter dit al gauw vakkundig op, zodat jij niet nog langer in de stank hoeft te zitten.

Wc inspecteren

Is je wc pas verstopt geraakt of is ‘ie kapot? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken om je riool te laten inspecteren. Onze rioolinspectie zorgt dat je riool een uitvoerige inspectie krijgt, een zogeheten ‘visuele inspectie’. Als we de problemen niet direct traceren, gebruiken we andere inspectiemethoden. Bijvoorbeeld met een camera of door middel van rookdetectie. Vervolgens geven we je uitgebreid advies over de staat van je riool en lossen we alle rioolproblemen snel en vakkundig op.