Riool inspecteren Hoogeveen

Hangt er regelmatig een vervelende stank in je huis, afkomstig van het riool, omdat je water niet goed wegloopt? Hoogstwaarschijnlijk zit er dan een probleem in je riool. Woon jij in Hoogeveen, Zuidwolde, Echten of Pesse? Onze rioolspecialist uit Hoogeveen helpt je graag van dit probleem af. Wij voeren een rioolinspectie uit en door het riool vakkundig te inspecteren, vinden we het probleem snel. We zijn altijd bereikbaar en komen snel ter plaatse, dus bel ons gerust!

Afvoer inspecteren

Heb je het idee dat er verstoppingen of lekkages in je riolering zitten, maar weet je dit niet zeker? Laat voor de zekerheid je riool inspecteren door onze rioolservice. Onze rioolservice komt jouw riool inspecteren aan de hand van een camera inspectie waarmee wij nauwkeurig bekijken wat precies het probleem is. Laat altijd een riool inspectie uitvoeren als je vermoedt dat er iets met je afvoer of met je riolering aan de hand is.

Wc inspecteren

Heb je last van een wc die moeilijk doorspoelt en daarbij een nare rioollucht in huis? Dan is het verstandig om je riool te laten inspecteren op lekkages of verstoppingen. Een riool inspectie bestaat uit verschillende inspecties door onze rioolservice. Wanneer er een nare rioollucht in huis wordt aangetroffen, gaan wij als rioolservice vaak gelijk over op rookdetectie. Door middel van rookdetectie komen wij achter waar de verstopping of lekkage zit.