Riool inspecteren Leiden

Ben jij van plan om in Leiden een ouder huis te kopen? Dan is het verstandig je riool te laten inspecteren door onze loodgieter. Je weet dan gelijk in welke staat het riool verkeert en wat eraan moet gebeuren. We geven je altijd een eerlijk beeld van de kosten. Wanneer je in Leiden, Zoeterwoude, Katwijk of Roelofarendsveen woont, komen we binnen 24 uur bij je langs om je riool te inspecteren. We zijn altijd bereikbaar, dus maak gelijk een afspraak!

Riool inspecteren

Stankoverlast, een toilet dat niet goed doorspoelt of borrelende geluiden in de gootsteen zijn verschillende symptomen die wijzen op een rioolprobleem. Het is verstandig je riool te laten inspecteren door een van onze loodgieters. Door middel van een camera inspectie ziet onze loodgieter precies wat de oorzaak is van het probleem in het riool. Met zo’n riool inspectie kijken wij binnen in het riool om zo tot een oplossing van het probleem te komen.

Afvoer inspecteren

Het is vaak lastig om zelf een rioolprobleem op te sporen. Verder kijken dan rondom de afvoer is niet mogelijk. Om de oorzaak van het rioolprobleem te achterhalen, heb je de hulp nodig van onze loodgieter. Onze loodgieter zorgt er ook voor dat het probleem wordt opgelost. Met een camera inspecteert onze loodgieter het riool. Zo wordt de binnenkant van het riool in beeld gebracht. Met deze techniek wordt het rioolprobleem snel ontdekt. De volgende stap is het oplossen van het probleem. Dit is eenvoudig door onze loodgieter uit te voeren.