Riool inspecteren Meppel

Ben je bij de aankoop van een huis niet zeker over de staat van de riolering? Bel onze loodgieter en wij komen langs in Meppel, Wanneperveen, Staphorst of Ruinerwold om je riool te inspecteren. In Meppel en omgeving zijn wij altijd bereikbaar, zodat je er zeker van bent dat je meteen wordt geholpen. Heb je echt haast met je riool inspecteren en wil je dat het binnen 24 uur geregeld wordt? Bel ons en wij zijn binnen een dag bij je.

Wc inspecteren

Problemen met je wc? Oei, die moeten vast en zeker snel opgelost worden. Als je snel je telefoon pakt, dan kan je een afspraak maken met onze loodgieter. Wij weten alle rioolproblemen binnen een mum van tijd op te lossen tijdens onze rioolinspecties. Op die rioolinspecties nemen wij een camera mee. Niet om mooie kiekjes van het riool te maken, maar om elk plekje in het riool te bekijken! Onze loodgieter wacht op je telefoontje!

Afvoer inspecteren

Als je te maken hebt met een rioolprobleem, schakel je het best een loodgieter in. Vaak kun je wel merken als er een probleem rond je afvoer zit, maar dat oplossen is een tweede. Onze loodgieter helpt je graag verder en achterhaalt de oorzaak van het rioolprobleem. Door het riool te inspecteren door middel van een camera inspectie, wordt de binnenkant van het riool in beeld gebracht. Nu het probleem zichtbaar is, hoeven we het alleen nog op te lossen.