Riool inspecteren Ommen

Denk jij dat er iets mis is met de status van jouw riool? Twijfel dan niet langer en schakel de hulp in van onze professionele loodgieter. Door onze loodgieter jouw riool te laten inspecteren, ontvang je een advies van goede kwaliteit en wordt het mogelijke probleem duidelijk. Zo kan je besluiten of je het riool wilt laten repareren of niet. Onze loodgieter is altijd bereikbaar in Ommen, Nieuwleusen, Dalfsen en Laag Zuthem.

Afvoer inspecteren

Een verstopping in de afvoer is een rioolprobleem dat opgelost moet worden. Heb je bijvoorbeeld een wasbak waarbij het water moeilijk wegloopt of waar het water vaak omhoog komt met een borrelend geluid? Wij zullen je helpen. Onze rioolspecialist inspecteert voor jou het riool door middel van een visuele inspectie. Onze rioolspecialist onderzoekt precies wat de problemen zijn in de afvoer en pakt de problemen vakkundig en snel voor je aan.

Wc inspecteren

Heb je een probleem met je wc en geen idee hoe je dit zelf op moet lossen? Neem dan eens contact op met onze rioolservice. Door gebruik te maken van camera inspectie inspecteren wij je riool grondig. Vaak vinden we hierdoor snel het probleem en vervolgens lost onze rioolservice dit probleem snel en gericht op. Hierdoor voorkom je ook nog eens grotere en vaak duurdere reparaties.