Riool inspecteren Sint Annaparochie

Heb je het plan een ouder huis te kopen? Het is dan raadzaam je riool te laten inspecteren door onze loodgieter uit Sint Annaparochie. Nadat onze loodgieter de rioolinspectie heeft uitgevoerd, krijg je gelijk inzicht over de staat van je riool, of het nodig is je riool te repareren of te vervangen en wat de kosten daarvan zijn. Woon je in Sint Annaparochie of omgeving en wil je binnen 24 uur je riool laten inspecteren? Bel nu, wij zijn voor jou altijd bereikbaar.

Gootsteen inspecteren

De vaat stapelt zich al dagen op, omdat de gootsteen verstopt is. Waar wacht je nog op? Onze rioolspecialist weet erg snel je problemen op te lossen. Je hoeft alleen maar even de telefoon te pakken en ons op te bellen. Dan staat onze rioolspecialist binnen no-time bij je op de stoep om het riool te inspecteren. Hoe inspecteren we het riool dan? Dat doen we door middel van rookdetectie. De perfecte manier om te lokaliseren waar de problemen zitten!

Wc inspecteren

Heb jij vaak last van stankoverlast vanuit je wc? Bel dan onze rioolservice om jouw riool te laten inspecteren en de achterliggende oorzaak te ontdekken. Er een kans dat zich er ergens in je riool een lek bevindt, waardoor smerig water naar buiten stroomt. Dit kan de oorzaak zijn van de stank. Door middel van rookdetectie spoort onze rioolservice eventuele lekken op, waarna wij deze ook weer meteen repareren.