Riool inspecteren Terschelling

Wil je een wat ouder huis kopen in de buurt van Terschelling? Dan is het verstandig het riool van het huis voor aanschaf te laten inspecteren. Zo’n inspectie kost een paar minuten en is in vergelijking met een rioolreparatie een stuk goedkoper. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook heb je direct een duidelijk beeld van de kosten in het geval van een probleem. Op Terschelling, in West-Terschelling, Midsland, Hoorn en omgeving zijn we altijd bereikbaar en helpen we je binnen 24 uur.

Toilet inspecteren

Een regelmatig terugkerende verstopping in je toilet kan duiden op een rioolprobleem. Dit probleem wordt op den duur veel groter, het is daarom aan te raden je riool op tijd te laten inspecteren. Bij een rioolinspectie worden de precieze problemen duidelijk, waarna onze rioolspecialist dit oplost. Er zijn verschillende methoden voor rioolinspectie, zo wordt erbij bijvoorbeeld een visuele inspectie met het blote oog naar de leidingen gekeken. Bij camera inspectie wordt er met een camera in de leidingen gekeken.

Gootsteen inspecteren

Als het water niet meer goed doorloopt in je gootsteen of je denkt dat je een ander probleem hebt met je riool, neem dan contact op met onze rioolspecialist. Onze rioolspecialist voert bij jou thuis een riool inspectie uit wanneer jou dat uitkomt. Je riool inspecteren doet onze rioolspecialist bijvoorbeeld door middel van een rookdetectie waarmee we lekkages lokaliseren. Laat je riool altijd meteen inspecteren als je vermoedt dat er problemen optreden.