Riool inspecteren Wageningen

Problemen met je riool? Onze rioolspecialist uit Wageningen lost jouw probleem binnen 24 uur op. Wij beginnen eerst met je riool inspecteren om achter het probleem te komen. Je riool inspecteren kost slechts een paar minuten en geeft een duidelijk beeld over de staat van je riool. In Wageningen, Rhenen, Heelsum en Renkum zijn wij altijd aan het werk, waardoor wij 24/7 bereikbaar zijn! Of je nu wel of niet direct hulp nodig hebt, wij helpen je.

Wc inspecteren

Zit jouw wc verstopt en heb jij zo spoedig mogelijk een loodgieter nodig? Neem dan contact op met onze rioolservice om het rioolprobleem te verhelpen. Wij inspecteren eerst het riool wanneer het rioolprobleem niet duidelijk is. Onze loodgieter controleert door middel van camera inspectie het riool en kijkt waar het probleem zit. Wij lossen vervolgens het mankement snel en vakkundig op.

Gootsteen inspecteren

Heb je last van stank, afkomstig uit de gootsteen? Dat wijst op een rioolprobleem. Het best laat je je riool inspecteren door onze rioolspecialist. Door middel van rookdetectie inspecteren we je riool. Hierbij wordt het riool aan beide uiteinden afgesloten en wordt er rook in de buizen geblazen. Op plaatsen waar het rook naar buiten komt, zit een scheur of gat. Deze wordt door onze rioolspecialist meteen hersteld. Andere rioolproblemen speuren wij op met rioolcamera’s.