Riool inspecteren Weert

Last van nare geuren in huis? Bel onze rioolspecialist uit Weert en binnen 24 uur staan wij bij jou thuis op de stoep om het riool te inspecteren. Rioolproblemen zijn erg vervelend en moeten daarom zo snel mogelijk opgelost worden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, waardoor wij dit mogelijk kunnen maken. Wil jij nu ook jouw riool laten inspecteren en woon je in Weert, Budel, Maarheeze of Stramproy? Neem dan contact met ons op.

Afvoer inspecteren

Onze rioolspecialist komt graag bij je langs om je riool te inspecteren. Onze rioolspecialist werkt met een visuele inspectie: een manier van het riool inspecteren waarbij het riool met het blote oog vanaf de buitenkant wordt bekeken. Er zijn niet eens geavanceerde apparaten voor nodig, wat een hoop kosten scheelt. Onze rioolspecialist voert waar mogelijk dan ook een visuele inspectie uit om te proberen hiermee al de oorzaak van jouw rioolprobleem, bijvoorbeeld stankoverlast of een verstopte afvoer, op te speuren.

Wc inspecteren

Spoelt jouw wc niet goed door en ruik je de hele dag een nare rioollucht? Maak dan gelijk een afspraak bij onze rioolservice om jouw riool te laten inspecteren. Onze specialist weet precies welke riool inspectie we het beste inzetten. Bij een vieze rioollucht kiezen we vaak voor rookdetectie. Hiermee vinden we snel waar een verstopping of lekkage zich bevindt. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak met onze rioolservice om je riool te inspecteren.