Riool inspecteren Zetten

Inspecteren van het riool kan de oorzaak van problemen, zoals stank in huis of een verstopte afvoer, tijdig blootleggen. Door problemen op tijd aan te pakken, voorkom je erger! Onze rioolservice in Zetten is 24/7 bereikbaar en beschikt over de juiste middelen om het riool te inspecteren. Woon je in Zetten, Kesteren, Dodewaard of Opheusden? Bel ons! Je wordt direct geholpen om van de problemen veroorzaakt door het riool af te komen.

Toilet inspecteren

Voordat je daadwerkelijk iets aan je riool laat veranderen als gevolg van een rioolprobleem is het handig om onze rioolservice jouw riool te laten inspecteren. Een riool inspectie hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, want onze rioolservice gebruikt bijvoorbeeld een camera inspectie. Binnen enkele minuten zien wij op beeld of jouw riool iets mankeert. Laat je riool ook inspecteren als je toilet niet meer goed doorspoelt, zodat eventuele problemen snel worden opgelost.

Gootsteen inspecteren

Wanneer je last hebt van stankoverlast in de keuken, dan is dit vaak de gootsteen waar de geur uitkomt. Om erachter te komen waar het probleem zit, is het van belang om het riool te laten inspecteren door onze loodgieter op eventuele verstoppingen of lekkages. Bij stankoverlast gaat het bijna altijd om een lekkage. Onze loodgieter inspecteert het riool door middel van een rookdetectie. Hierdoor wordt het probleem achterhaalt om het vervolgens op te lossen!