Riool ontstoppen Ede

Als het riool bij je verstopt is, dan moet er snel iemand ingeschakeld worden die de problemen verhelpt. Onze rioolspecialist is die persoon. Uit Ede komen wij naar jou in Ede, Veenendaal, Renswoude of Bennekom toe en helpen je. Wij leveren goede kwaliteit en zijn voor jou altijd bereikbaar. Wij garanderen een 24-uursservice. Je riool laten ontstoppen door iemand die er verstand van heeft? Bel dan vlug en we maken een afspraak!

Gootsteen ontstoppen

Heb je last van een verstopping waardoor het water in de gootsteen niet meer voldoende wegloopt? Dan is het verstandig om het riool te laten ontstoppen. Je kunt zelf de verstopping verhelpen door te werk te gaan met een ontstopper, dit werkt alleen niet altijd voldoende. Neem contact op met onze loodgieter. Onze loodgieter ontstopt het verstopte riool waardoor je binnen no-time weer optimaal gebruik maakt van de gootsteen.

Toilet ontstoppen

Heb je last van een toilet die moeilijk doorspoelt en waar het water omhoogkomt? Dan heb je last van een verstopt toilet. Ergens in het riool zit een verstopping, het riool moet daarom ontstopt worden. Je zou dit zelf kunnen doen met een rioolontstopper, dit gaat vrij lastig en meestal werkt de rioolontstopper niet voldoende. Onze ontstoppingsdienst ontstopt het riool, zodat alle problemen verholpen zijn. Neem gerust contact op, wij helpen je graag!