Riool ontstoppen Leeuwarden

Heb je problemen met je riool die je professioneel wilt laten ontstoppen? Bel dan onze rioolservice uit Leeuwarden, wij zijn altijd bereikbaar. Ook hebben wij binnen 24 uur jouw probleem opgelost! Of je nu in Leeuwarden, Snakkerburen, Wirdum of Beetgum woont, onze rioolspecialisten lossen het rioolprobleem op. Wij hebben een speciale rioolontstopper waarbij je riool onbeschadigd blijft en de grond openbreken onnodig is. Dat bespaart je heel wat tijd en geld.

Riool ontstoppen

Is je riool thuis overstroomt? Dan is het verstandig om eens te laten controleren of er een verstopping in je riool zit. Je kunt proberen je riool zelf te ontstoppen met een ontstopper, maar dit is vaak een smering tijdrovend klusje. Makkelijker is het om een van onze rioolontstoppers te laten komen om je riool voor je te ontstoppen. Onze rioolontstoppers controleren daarnaast ook de rest van je riool op mogelijke problemen.

Toilet ontstoppen

Je toilet ontstoppen met een ontstopper is geen prettige klus. Vooral als het probleem van een verstopt toilet steeds maar weer terugkomt. Je riool laten ontstoppen door een rioolservice kan je veel moeite schelen. Met onze rioolservice zit je goed. Wij ontstoppen je riool en reinigen het riool compleet. Dat zorgt ervoor dat je op de lange termijn van je problemen bent verlost. Als wij tijdens het ontstoppen andere problemen zien, verhelpen wij deze in overleg.