Riool ontstoppen Terneuzen

Het ontstoppen van je riool is een vervelend klusje. Laat het dus iemand anders voor je doen! Onze rioolservice vindt het prima om het riool bij je te ontstoppen. Contact met ons opnemen is niet moeilijk, wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Vanuit Terneuzen komen wij rap naar je toe om bij je aan de slag te gaan. Woon je in Terneuzen, Sas van Gent, Biervliet of Sluiskil, dan zijn we snel ter plaatse. Interesse? Bel vlug!

Wc ontstoppen

Zit jouw wc regelmatig verstopt? Onze rioolservice biedt de ontstoppingsdienst aan die jij nodig hebt. Naast jouw riool ontstoppen, komen we ook bij je langs om je riool te reinigen, inspecteren of repareren. Voor ieder rioolprobleem hebben wij de gepaste oplossing. Onze rioolservice levert altijd goede kwaliteit en we beschikken over veel kennis en ervaring om jou zo goed mogelijk te helpen. Dus wil jij jouw riool laten ontstoppen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Gootsteen ontstoppen

Heb je last van een verstopping waardoor het water in de gootsteen niet meer voldoende wegloopt? Het is dan hoog tijd je riool te ontstoppen. Meestal kun je het riool zelf ontstoppen met behulp van een ontstopper. Als dit niet lukt, is het verstandig om er een loodgieter naar te laten kijken. Onze loodgieters checken daarnaast of de rest van je riool nog wel in orde is.