Riool reinigen Assen

Woon je in Assen, Norg, Smilde of Grolloo en moet nodig het riool gereinigd worden? Dan weet onze rioolservice je uit de brand te helpen! Vanuit Assen komen we naar je toe en leveren we jou goede kwaliteit. Bel ons wanneer het jou uitkomt. We zijn dag en nacht bereikbaar! Is je interesse gewekt en wil je graag gebruik maken van onze diensten, bel dan snel en laat je riool door ons reinigen!

Wc reinigen

Heb jij thuis last van een verstopte wc? Onze rioolservice helpt je graag bij het reinigen van het riool. De ophoping van vuil- en afvalresten moet verwijderd worden. Deze veroorzaken namelijk de verstopping. Het verwijderen van deze resten voeren wij uit tijdens het riool reinigen. De kruipruimte raakt steeds voller door het vieze riool. Dit komt omdat er waarschijnlijk een lekkage in de riolering zit, doordat het riool al langere tijd verstopt zit. Door de lekkage in het riool wordt de kruipruimte ook vervuild. Bij rioolreinigingen wordt het vieze riool aangepakt en vervolgens loopt het afvalwater weer goed door. Onze rioolservice helpt je hier graag bij.

Gootsteen reinigen

Heb jij last van een rioolprobleem? Neem dan snel contact op met onze rioolservice voor een rioolreiniging. We staan voor je klaar om je riool te reinigen of te repareren. Bijvoorbeeld door je vetput te legen. Vetten kunnen niet zomaar in de gootsteen worden gedumpt. Dan hoopt het vet namelijk op in de riolering, wat leidt tot verstoppingen. Voor een rioolreiniging helpt onze rioolservice je graag. Neem vooral contact met ons op!