Riool reinigen Barendrecht

Heb je last van een toilet die plotseling niet meer doorspoelt en waarbij het water omhoogkomt? Als dit ook nog eens gepaard gaat met stankoverlast is de kans groot dat je riool verstopt is. Verstandig is het dan om je riool zo snel mogelijk te laten reinigen. Onze rioolreiniging komt direct naar je toe in Barendrecht, Ridderkerk, Ouderkerk aan de IJssel of Krimpen aan de Lek. Door onze 24-uursservice uit Barendrecht zijn we altijd snel ter plaatse om je problemen op te lossen.

Afvoer reinigen

Een afvoer is veel voorkomend punt waar problemen ontstaan. Door het weggooien van etensresten door de gootsteen ontstaan er niet alleen verstoppingen in de afvoer, maar ook een vies riool. Onze rioolspecialist komt bij jou thuis het riool reinigen waaronder ook de vuile kruipruimte. Heb je vragen of wil je contact op nemen met onze rioolspecialist? Schroom niet, wij helpen je graag!

Wc reinigen

Heb jij het idee dat er iets mankeert aan jouw wc? Twijfel dan niet langer en neem contact op met onze loodgieter. Onze loodgieter ziet snel wat het rioolprobleem heeft veroorzaakt en lost het probleem op door het riool te reinigen. Dit hoort regelmatig te gebeuren, anders hoopt het vuil zich op en ontstaat er snel weer een verstopt riool. Voor je het weet, heb je vuil in je kruipruimte liggen. Laat daarom jouw riool vandaag nog reinigen door onze loodgieter.