Riool reinigen Franeker

Heb je problemen met je riool in Franeker, Harlingen, Winsum of Kornwerderzand? Dan is dit erg vervelend. Zorg er daarom voor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Meestal is het laten reinigen van je riool voldoende om problemen op te lossen. Onze rioolspecialisten uit Franeker doen dit graag voor je, daarnaast checken we je riool ook op andere problemen. Door onze service zijn we dag en nacht bereikbaar en komen we binnen 24 uur naar je toe om je riool te reinigen.

Wc reinigen

Is jouw riool verstopt en functioneert jouw wc daardoor niet goed meer? Kun je dit zelf niet meer oplossen? Maak dan snel een afspraak met een van onze loodgieters. Met de expertise van onze gecertificeerde loodgieters wordt het precieze probleem vastgesteld en opgelost. Onze rioolservice reinigt jouw riool en controleert jouw kruipruimte ook op mogelijk vuil. Dit duidt namelijk op een lekkage.

Gootsteen reinigen

Heb jij last van een probleem in het riool? Bel dan met onze rioolservice. Wij helpen jou graag met het reinigen van het riool. Een onderdeel van onze rioolreiniging is het legen van de vetput. Vetten mogen niet zomaar gedumpt worden in het riool, dit is wat veel mensen vergeten. In de vetput komen namelijk alle vetresten en vervolgens ontstaat er een vetophoping in het riool. Dit leidt tot verstoppingen. Onze rioolservice helpt jou graag met het reinigen van jouw riool.