Riool reinigen Groningen

Riool reinigen Groningen

Heb je last van een toilet die niet doorspoelt? Of een afvoer die niet meer werkt? Dan wordt het tijd om het riool te reinigen. Als je dit zelf wilt doen, dan kan het best nog wel een klus zijn. Wij helpen je hier graag bij. Onze loodgieter komt vanuit Groningen bij jou thuis in Groningen, Zuidlaren, Haren of Paterswolde. Wij reinigen het riool en leveren hierbij goede kwaliteit. Wij bieden een 24-uursservice aan, neem dus gerust contact op!

Gootsteen reinigen

Heb jij te maken met een verstopte gootsteen? Bel dan onze rioolservice om jou te helpen. Wij onderzoeken waar het rioolprobleem zich precies bevindt en lossen dit vakkundig op. Daarnaast voeren wij altijd een rioolreiniging uit om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Bij het reinigen van het riool hoort ook het legen van de vetput. Hierin wordt het afgescheiden vuil opgeslagen en als deze niet tijdig wordt geleegd, zorgt dit voor problemen.

Wc reinigen

Bel nu onze rioolservice voor een afspraak wanneer je snel hulp nodig hebt bij het reinigen van jouw verstopte riool. Dreigt je wc bijvoorbeeld ernstig verstopt te raken? Of vermoed je dat er ineens vuil zit in de kruipruimte? Je kunt ons snel en altijd bereiken. Wij lossen elk rioolprobleem snel op met onze rioolreiniging en reparatie. Na de riool reiniging zijn alle problemen voor lange tijd opgelost.