Riool reinigen Hillegom

Riool reinigen Hillegom

Riool laten reinigen? Bij ons word je direct geholpen! Ook al woon je in Hillegom of zelfs in Noordwijkerhout, Kaag of Nieuw-Vennep, het maakt ons niet uit. Onze rioolspecialist uit Hillegom reist naar je af en gaat aan de slag. Naast het reinigen van het riool kunnen we nog veel meer werkzaamheden aan je riool doen. Bel ons snel en maak een afspraak. We zijn 24/7 bereikbaar, bel dus wanneer je wilt. Er is altijd iemand om je telefoontje aan te nemen!

Gootsteen reinigen

Wanneer je gootsteen verstopt raakt, is dit erg vervelend. Onze rioolspecialist helpt je graag bij het oplossen van jouw rioolprobleem. Bijvoorbeeld bij het legen van de vetput als dit de oorzaak is van je dreigende verstopping in je gootsteen. Een vetput is een afscheider van vetten dat ervoor zorgt dat er geen schadelijke stoffen in het afvalwater terecht komen. Deze stoffen blijven wel ergens, dus een periodieke reiniging van de vetput is belangrijk. Onze rioolspecialist helpt je hier graag bij. Bel vandaag nog om jouw riool te laten reinigen.

Afvoer reinigen

Is jouw afvoer pas verstopt geraakt? Geen zorgen: onze rioolspecialist staat voor je riool om je rioolprobleem op te lossen. Een rioolprobleem ontstaat doordat er schadelijke stoffen in de afvoer terecht komen. Deze stoffen breken vervolgens niet af en zorgen voor verstoppingen. Als je te maken hebt met vuil in je kruipruimte komt dit mogelijk door een overvol riool. Onze rioolspecialist helpt je graag bij het reinigen van je riool.