Riool reinigen Hoorn

Woon je in Hoorn, Oosterleek, Scharwoude of Wognum en moet je direct geholpen worden met rioolproblemen? Dan bel je toch als de wiederweerga met onze rioolservice uit Hoorn! Wij reinigen met alle liefde jouw riool, zodat je afvoer en het toilet weer goed doorspoelt. Omdat wij een 24-uursservice hanteren, kan je altijd bij ons terecht. Op elk moment van de dag mag je wat van je laten weten. Riool laten reinigen? Bel dan snel!

Afvoer reinigen

Het is belangrijk om regelmatig je riool te laten reinigen, vooral wanneer het riool vies is. Problemen met de afvoer ontstaan door een vies riool of door een volle vetput. Onze loodgieter helpt je graag met het legen van de vetput en het reinigen van je riool. Zo voorkom je problemen met je riool, zoals verstoppingen, stankoverlast of zelfs lekkages. Onze loodgieter staat altijd voor je klaar.

Toilet reinigen

Heb jij te maken met een vies riool? Laat dan een rioolreiniging uitvoeren door een van onze rioolspecialisten. Naast het reinigen van jouw riool voeren wij ook een dakgoot reiniging uit om er zeker van te zijn dat mogelijke verstoppingen niet meer voor komen. Met een rioolreiniging wordt bijvoorbeeld ook een verstopt toilet opgelost. Onze rioolservice is gespecialiseerd in alles wat met riolering te maken heeft en is 24/7 bereikbaar om jou te helpen.