Riool reinigen Maastricht

Reinig op tijd je riool om niet met grote verstoppingen te zitten over een tijdje. Onze loodgieter helpt je graag bij zo’n rioolreiniging. Wij weten precies wat er schoongemaakt moet worden, om niet in de problemen te belanden. Als je van onze werkzaamheden gebruik wilt maken, dan kan je ons altijd bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar. Vanuit Maastricht komen we naar jou in Maastricht, Valkenburg, Berg en Terblijt of Gronsveld toe en helpen je verder. Wij leveren altijd goede kwaliteit!

Afvoer reinigen

Onze loodgieter helpt je graag bij elk type rioolprobleem. Een overvolle dakgoot is een voorbeeld van zo’n rioolprobleem. Een verstopt riool ontstaat meestal door de ophoping van vuil- en afvalresten in de afvoer. Deze ophoping zorgt ervoor dat het water niet goed wegstroomt. Zorg er daarom voor dat je deze situatie voor bent en maak een afspraak met onze loodgieter om een dakgoot reiniging uit te laten voeren.

Wc reinigen

Heb jij thuis te maken met een verstopte wc? Dan helpt onze rioolservice je graag bij het reinigen van het riool. Door het riool te reinigen, verwijder je de ophoping van vuil- en afvalresten die de verstopping veroorzaken. Een vies riool zorgt op den duur voor vuil in de kruipruimte. Hoe? De kruipruimte wordt vuil wanneer er een lekkage in de riolering zit en deze ontstaat als je riool een tijd verstopt zit. Het reinigen van het riool pakt een vies riool aan en zorgt daarnaast voor een goede doorloop van het afvalwater, zodat er geen verdere problemen ontstaan. Bel daarom onze rioolservice.