Riool reinigen Sittard

Zit jouw dakgoot of vetput steeds verstopt? Dan schiet onze rioolservice graag te hulp. Het is belangrijk regelmatig je riool te reinigen. Onze rioolservice uit Sittard biedt een professionele riool reiniging aan. Zit je riool in het weekend verstopt? Geen probleem, wij zijn altijd bereikbaar. Of je nou in Sittard, Born, Geleen, Schinnen of omgeving woont, we zijn altijd snel ter plaatse. Wil jij op professionele wijze je riool laten reinigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Gootsteen reinigen

Zit jouw gootsteen verstopt? Onze rioolspecialist helpt je hier graag bij. Het reinigen van een verstopt riool is onze specialiteit. Als de vetput niet geleegd wordt, ontstaan er binnen no-time verstoppingen in het riool. De schadelijke stoffen in het afvalwater komen uiteindelijk terecht in de vetput. Het legen en reinigen van deze put is dus van groot belang. Wil je hulp bij het reinigen van je riool? Schakel dan de hulp in van onze rioolspecialist. Wij helpen je graag!

Toilet reinigen

Komt er een nare geur uit jouw toilet? Dan is het mogelijk dat er iets mis is met jouw riool. Twijfel niet en maak een afspraak met een van onze loodgieters. Wij gaan op zoek naar de precieze oorzaak van het probleem en controleren daarbij ook je kruipruimte op mogelijk vuil uit het riool. Dit duidt namelijk op een lekkage dat stankoverlast tot gevolg heeft. Ook reinigen onze professionele loodgieters jouw vieze riool snel en vakkundig.