Riool reinigen Sneek

Onze rioolservice helpt jou je riolering goed te onderhouden. Zo kun je lekkages, verstoppingen en andere mankementen helemaal voorkomen. In Sneek, Bolsward, Makkum, Offingawier en omstreken zijn onze loodgieters binnen 24 uur ter plaatse om jou te helpen. Onze loodgieters beschikken over de juiste opleiding en veel ervaring en zijn altijd bereikbaar om jouw riool te reinigen, ontstoppen, inspecteren of te repareren. Bel onze rioolservice uit Sneek om jou te helpen.

Toilet reinigen

Is jouw toilet verstopt en ben je op zoek naar een betrouwbare rioolservice? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een vies riool leidt op den duur tot verstoppingen, ter preventie van of als oplossing hiervoor reinigen wij jouw riool en kijken hierbij ook naar mogelijke gebreken. Ook het legen van de vetput valt onder onze rioolservice, aangezien een overvolle vetput op den duur ook leidt tot verstoppingen.

Afvoer reinigen

Bij het reinigen van het riool dient er in de meeste gevallen professionele hulp ingeschakeld te worden. Onze rioolservice helpt je graag bij een vies, verstopt of beschadigd riool. Een verstopt riool ontstaat meestal door de ophoping van vuilresten in de afvoer. Deze ophopingen zorgen ervoor dat het water niet goed wegstroomt. Zorg er daarom voor dat je deze situatie voor bent en maak een afspraak met onze rioolservice om jouw riool te laten reinigen. Ook voor dakgoot reiniging draaien wij onze handen niet om.