Riool reinigen Terneuzen

Als je grote problemen met het riool hebt, dan raadt onze rioolservice aan om het snel te laten reinigen. Dit hoef je zelf niet te doen, want riolen reinigen we graag voor je. Als je in de buurt van Terneuzen, Sas van Gent, Biervliet of Sluiskil woont, heb je geluk. Wij komen zelf uit Terneuzen en zijn daardoor snel ter plaatse. Bel op het moment dat het jou uitkomt, want wij zijn 24/7 bereikbaar. Wil je meer weten? Pak je telefoon en bel!

Wc reinigen

Heb jij problemen met bijvoorbeeld je wc doordat je riool verstopt is? Bel dan onze rioolservice voor een afspraak. Wij ontstoppen en reinigen jouw riool en helpen je daarnaast bij het legen van de vetput. Dit is een opslag die de vetten afscheidt van het water en als deze niet op tijd geleegd wordt, levert dit problemen in je riool op. Onze rioolservice is dag en nacht bereikbaar om jou te helpen bij alles wat met het riool te maken heeft.

Gootsteen reinigen

Onze loodgieter helpt je graag bij het reinigen van jouw verstopte riolering. Een riool raakt verstopt door bijvoorbeeld een verstopte dakgoot of een verstopte gootsteen. Een ophoping van afvalresten zijn in beide gevallen de boosdoener. Het is belangrijk om regelmatig je riool te laten reinigen om de ophoping van afvalresten voor te blijven. Zo spoelt het afwater gemakkelijk door de riolering heen. Onze loodgieter helpt je graag bij een verstopt riool. Vergeet niet om je dakgoot en riolering regelmatig te laten reinigen.