Riool reinigen Tiel

Heb je last van een toilet die niet doorspoelt? Of een afvoer die niet meer werkt? Dan wordt het tijd om het riool te reinigen. Je kunt dit natuurlijk zelf proberen, maar deze klus blijkt vaak lastiger dan je denkt en het gaat behoorlijk veel tijd kosten. Daarom kun je ook gebruik maken van onze loodgieters uit Tiel. Wij komen naar jou toe in Tiel, Zoelen, Wadenoijen of Ommeren om met een goede kwaliteit je riool te reinigen. Door onze 24-uursservice zijn we tegenwoordig altijd bereikbaar.

Toilet reinigen

Als er iets mis is met jouw toilet, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Om de oorzaak te achterhalen, is het aan te raden om onze rioolservice in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten rioolproblemen, waarbij wij vaak beginnen met het reinigen van je riool. Zo kunnen wij het probleem goed achterhalen. Onder onze rioolservice valt ook het reinigen van de vetput. Als dit niet regelmatig gebeurt, leidt dit ook tot rioolproblemen.

Gootsteen reinigen

Heb jij last van een verstopt riool? Dan helpt onze loodgieter je graag bij het reinigen van het riool. Wanneer je riool verstopt is geraakt, is het zaak dat er reiniging wordt toegepast. Verstopping ontstaat door de ophoping van afvalresten. Ditzelfde geldt voor een dakgoot reiniging. Door het riool te reinigen, wordt het transport van het afvalwater niet belemmerd. Bij een verstopt riool is onze loodgieter je graag van dienst, zodat je riool weer binnen no-time werkt.