Riool reinigen Utrecht

Wil jij dat je binnen 24 uur geholpen wordt met het reinigen van het riool als dit nodig is? Dan heb je in onze rioolspecialist uit Utrecht de juiste man gevonden. Wij zijn 24/7 bereikbaar waardoor we jou op ieder moment van de dag kunnen helpen. Doordat wij de kennis en kunde in huis hebben, is een rioolreiniging zo gepiept. Woon jij nou in Utrecht, Zeist, Bilthoven of Nieuwegein en heb jij last van een verstopt riool? Bel ons snel!

Gootsteen reinigen

Heb je thuis last van een rioolprobleem bij je gootsteen? De gootsteen wordt zo vaak gebruikt in huis, dat kan soms leiden tot een rioolprobleem. Geen zorgen, onze rioolspecialist helpt je graag uit de brand. Door je riool te laten reinigen door onze rioolspecialist verhelpen of voorkomen we verschillende problemen, zoals lekkage of vuil in de kruipruimte. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie!

Wc reinigen

Heb je een verstopte wc thuis? Spoelt het water niet meer goed door en hoor je borrelende geluiden? Onze rioolservice helpt je graag bij het reinigen van je riool, want daar ligt de oorzaak van het probleem. Door het riool te laten reinigen door onze rioolservice, verwijder je de ophoping van vuil- en afvalresten die de verstopping veroorzaken. Daarbij zorgt een vies riool ook voor vuil in de kruipruimte, wanneer er een lekkage in de riolering zit. Bel ons gerust!