Riool reinigen Wageningen

Het is verstandig om een aantal keer per jaar je riool volledig te reinigen om problemen zoals verstoppingen of lekkages te voorkomen. Je zou het zelf kunnen doen, wat een grote klus is. Onze rioolspecialist reinigt het volledige riool voor jou. Wij komen vanuit Wageningen speciaal naar jou in Wageningen, Rhenen, Heelsum of Renkum. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem gerust contact op. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep!

Wc reinigen

Het is ontzettend vervelend als jouw wc verstopt is. Het oplossen van dit rioolprobleem doet onze loodgieter graag voor je. Door het deponeren van verkeerde producten in de wc raakt de wc verstopt. Daarnaast ontstaan er ook rioolproblemen als je de dakgoot niet geregeld reinigt. Er ontstaan binnen no-time verstoppingen in het riool door een ophoping van afvalresten in het riool. Laat het riool periodiek schoonmaken. Neem hiervoor contact op met onze loodgieter.

Gootsteen reinigen

Het is erg vervelend als jouw gootsteen verstopt dreigt te raken. Een rioolprobleem lost onze rioolspecialist graag voor je op. De vetput moet bijvoorbeeld geleegd worden. Een overvolle vetput is de oorzaak van een nare verstopping in jouw gootsteen. De vetput zorgt ervoor dat er in het afvalwater geen schadelijke stoffen terecht komen. Een vetput is dus een afscheider van vetten. Daarom is een periodieke reiniging van de vetput ontzettend belangrijk. Onze rioolspecialist is vandaag nog bereikbaar om jou te helpen en jouw riool te reinigen.