Riool reinigen Weert

Een riool reinigen is een klus die eens in de zoveel tijd gedaan moet worden. Vaak worden er onbedoeld voorwerpen door bijvoorbeeld het toilet gespoeld waardoor het riool verstopt raakt. Onze rioolspecialist uit Weert is gespecialiseerd in het reinigen van het riool. Wij zijn werkzaam in Weert, Budel, Maarheeze of Stramproy en zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Binnen 24 uur kunnen wij jou helpen met het rioolprobleem.

Afvoer reinigen

Wanneer er een nare geur uit de afvoer komt, heb je waarschijnlijk last van een lekkage in het riool. Laat je je riool weleens reinigen? Als je dit niet op tijd doet, ontstaat er een vies riool en daarmee problemen zoals lekkage, stankoverlast en verstopping. Er ontstaat namelijk vuil in de kruipruimte. Onze rioolspecialist staat graag voor je klaar en helpt je het rioolprobleem op te lossen. Bel snel onze rioolspecialist om je riool te laten reinigen!

Wc reinigen

Is een verstopte wc bij jou thuis het geval? Maak dan een afspraak met onze rioolservice. Naast het reinigen van het riool, legen wij ook de vetput voor jou. De vetten die gescheiden worden van het afvalwater komen terecht in de vetput. De vetput dient regelmatig geleegd en gereinigd te worden. Jouw riool werkt dan veel beter en tegelijkertijd verklein je de kans op verstoppingen in het riool. Heb je hier hulp bij nodig? Schakel dan de hulp in van onze rioolservice.