Riool repareren Assen

Rioolproblemen zijn heel vervelend, zo kan er ook van alles mis zijn in het riool. Wanneer er een lekkage in het riool ontstaat, komt er een rioollucht vrij in huis, wat een erg nare lucht is. Om het riool te repareren met goede kwaliteit, schakel je nu onze rioolservice in! Onze rioolservice uit Assen komt naar jou toe in Assen, Norg, Smilde of Grolloo. Neem gerust contact op, wij zijn dag en nacht bereikbaar!

Wc repareren

Heb jij een rioolspecialist nodig om de reden dat je wc regelmatig geurt en je te maken denkt te hebben met een lekkage? Neem dan contact op met onze rioolservice om jouw riool te repareren. Wanneer je te maken hebt met een lekkage in het riool merk je dit vaak op aan een vieze rioolgeur. Doordat het rioolwater naar buiten stroomt, heb je op den duur last van stankoverlast. Door het defecte deel van het riool te vervangen of te repareren lost onze rioolservice het rioolprobleem op.

Gootsteen repareren

Kan de afwas niet meer gedaan worden, omdat de gootsteen niet meer werkt? Oei, dat is mogelijk een groot rioolprobleem. Onze rioolservice neemt een kijkje bij je in het riool en ziet of er iets vernieuwd of gerepareerd moet worden. Een rioolreparatie voeren wij ter plekke uit. Zo’n reparatie van het riool hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. We voeren ze dagelijks uit! Riool laten repareren? Bij ons kan het!