Riool repareren Maastricht

Onze loodgieter uit Maastricht is dag en nacht bereikbaar om jou van dienst te zijn. Wij zijn onder andere werkzaam in Maastricht, Valkenburg, Berg en Terblijt of Gronsveld. Het is belangrijk dat het repareren van het riool zo snel mogelijk gebeurd. Om deze reden hebben wij altijd een loodgieter voor jou klaar staan. Wij staan garant voor het afleveren van goede kwaliteit bij het repareren van jouw riool. Onze loodgieters beschikken over jarenlange ervaring en voldoende vakkennis en dit zie je terug in onze service.

Afvoer repareren

Heb je al een paar dagen last van de afvoer in de keuken? Spoelt het water niet goed weg in de afvoer en komen er van borrelende geluiden uit de afvoer? Dan is het verstandig om er iemand naar te laten kijken. Onze loodgieter repareert op basis van een rioolinspectie jouw riool. De problemen met de afvoer zijn binnen no-time opgelost! Nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze loodgieter, wij helpen je graag!

Wc repareren

Rioolspecialist nodig omdat je wc regelmatig verstopt zit? Vaak te maken met stankoverlast? Bel dan onze rioolservice om jouw probleem op te lossen. Een veelvoorkomende oorzaak van stankoverlast is een lekkage in het riool. Vies rioolwater stroomt dan naar buiten wat op den duur stank veroorzaakt. Onze specialist verhelpt dit probleem gemakkelijk door het defecte deel van het riool te vervangen, zodat deze hierna weer als vanouds functioneert.