Riool repareren Roermond

Heb jij een rioolprobleem omdat je wc verstopt zit of omdat je gootsteen niet meer doorloopt? Dan is het hoog tijd om je riool te repareren. Onze rioolspecialist uit Roermond levert een 24-uursservice in Roermond, maar ook als je in Ohé en Laak, Ittervoort of Vlodrop woont, komen wij zo snel mogelijk langs om je riool te repareren. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van onze service, want door onze professionele ervaring is onze service van goede kwaliteit.

Toilet repareren

Een kapot riool is erg vervelend, dit brengt altijd meerdere problemen met zich mee. Jouw toilet spoelt bijvoorbeeld moeilijk door waardoor het water niet wegloopt, er komt water omhoog in het toilet of er hangt een nare rioollucht bij jouw toilet. Onze rioolservice repareert het kapotte riool waardoor bovenstaande problemen worden verholpen. Deze reparatie gebeurt op basis van een voorafgaande inspectie. Neem gerust contact op met onze rioolservice, wij helpen je graag!

Gootsteen repareren

Heb je te maken met een defect in het riool waardoor je problemen ondervindt bij je gootsteen? Je maakt dagelijks meerdere keren per dag gebruik van je gootsteen. Dit is dus erg vervelend. Het is noodzakelijk om een rioolreparatie uit te laten voeren. Zo worden je rioolproblemen opgelost. Na een riool inspectie bepalen wij of het riool gerepareerd kan worden of dat het toe is aan vernieuwing. Je kapotte riool is binnen no-time weer gemaakt. Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op!