Riool repareren Sint Annaparochie

Een probleem met je riool kan binnen 24 uur al worden opgelost. Onze rioolservice uit Sint Annaparochie is altijd bereikbaar. Woon je in Sint Annaparochie of omgeving? Binnen 24 uur staat er een loodgieter bij je op de stoep om je riool te repareren. Ook bij andere problemen met je riool helpen we je graag uit de brand. We zoeken uit waar het probleem zit, geven eerlijk advies en lossen het probleem op. Neem gerust contact op!

Gootsteen repareren

Iedereen gebruikt de gootsteen in de keuken meerdere malen per dag. Helaas is het niet te voorkomen dat er naast water ook afvalresten, zoals vetten en etensresten door de afvoer glippen. Dit zijn echter wel de oorzaken van verstoppingen in het riool. De schadelijke resten maken het riool kapot en je riool moet gerepareerd worden. Door middel van een riool inspectie wordt duidelijk wat er exact aan de hand is. Onze rioolspecialist bepaalt vervolgens of het riool gerepareerd kan worden of vernieuwd moet worden. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Wc repareren

Een lekkage in je riool kan het gevolg zijn van een verstopping. Mensen denken soms dat ze alles door de wc kunnen spoelen. Dit is echter niet het geval. Wanneer er schadelijke vloeistoffen of andere moeilijk afbreekbare producten in het riool komen, raakt deze verstopt en beschadigd. Is dit het geval bij jou thuis? Laat dan je riool repareren door onze rioolservice. Wij proberen je riool te herstellen, maar als dit niet meer mogelijk is, zal onze rioolservice jouw riool moeten vernieuwen.