Riool repareren Sittard

Wil je snel een oplossing voor jouw rioolproblemen? Dan ben je bij onze rioolservice uit Sittard aan het juiste adres. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Sittard, Born, Geleen, Schinnen en omgeving om je riool te repareren. Wij bieden een professionele rioolreparatie aan. Onze specialisten hebben veel vakkundige kennis en lossen jouw rioolprobleem altijd snel op. Wil je een afspraak maken om je riool te repareren? Neem gelijk contact met ons op, wij zijn altijd bereikbaar.

Gootsteen repareren

Elke dag maak je gebruik van de gootsteen in de keuken. Er glippen elke dag wel afvalresten door de gootsteen. Dit moet je eigenlijk proberen te voorkomen. Resten van avondeten, vetten, et cetera slippen je riool dicht. Een verstopping is snel veroorzaakt. Een verstopping maakt je riool kapot. Door middel van een rioolinspectie wordt je riool geïnspecteerd door onze rioolspecialist. Vervolgens wordt besloten of het riool gerepareerd kan worden of dat het vernieuwd moet worden. Voor vragen en advies, neem gerust contact met ons op.

Toilet repareren

Zit jouw toilet verstopt doordat er een hele grote lading toiletpapier in één keer in je wc is gegaan? Laat dan je riool repareren door onze loodgieter. Ook als je een lekkage in je riool hebt, bel je onze loodgieter om je riool te repareren. Helaas is dit niet altijd mogelijk en zijn wij in sommige gevallen genoodzaakt om je riool te vervangen, bijvoorbeeld als je riool onherstelbaar beschadigd is geraakt.