Riool repareren Zoetermeer

Het riool repareren is een tijdrovende en vaak vieze klus. Wanneer de eerste problemen met het riool zich voordoen, worden er vaak eerst middelen uit de supermarkt gekocht. Dit zijn vaak tijdelijke oplossingen. Onze rioolspecialist uit Zoetermeer is dagelijks actief in Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle en komt graag langs om een langdurig oplossing te vinden voor je rioolprobleem. Bovendien zijn wij dag en nacht bereikbaar waardoor je binnen 24 uur een oplossing hebt voor je rioolprobleem.

Wc repareren

Heb je al meerdere weken last van een wc die slecht doorspoelt of waarbij het water zelfs omhoogkomt uit de wc-pot? Laat er dan zo snel mogelijk naar kijken, zodat het probleem niet nog groter wordt. Onze loodgieter staat graag voor je klaar. Wij kijken of het riool kapot is en of het riool wellicht vervangen moet worden. Dit doen we door middel van een rioolinspectie. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze loodgieter.

Gootsteen repareren

In elk huishouden komen weleens problemen aan de gootsteen voor. Dit rioolprobleem ontstaat al snel wanneer afvalresten zich ophopen en dit resulteert in een verstopping. In dit geval adviseren wij je om het riool te laten repareren. Onze rioolspecialist helpt je graag bij het herstellen van jouw rioolprobleem. Nadat wij een rioolinspectie hebben gedaan, repareren of vervangen wij jouw riool. Je kunt bij onze rioolspecialist terecht voor advies over jouw riool of om een afspraak te maken.